• Vakmanschap
  • Beste prijs
  • Beste kwaliteit
  • 5 jaar garantie
076-3001333
Vloerstart is CBW Erkend

Assortiment

GIETVLOEREN

PU gietvloeren, PU betonlook, Minerale gietvloeren, betondesign, beton serre en liquid design zijn allemaal namen voor vloeren die in vloeibare of pasta vorm op de vloer worden aangebracht. Het grote voordeel hiervan is dat deze vloeren allen “naadloos” zijn. De toepassing en de uitstraling van deze producten verschilt behoorlijk. Zo zijn deze vloeren er bijvoorbeeld op basis van cement maar ook op basis van polyurethaan of op basis van Epoxy. Kom naar onze showroom of kijk op het desbetreffende product voor meer informatie.

harde vloeren

Pvc, linoleum, laminaat en parkett zijn allen vloeren die je onder de noemer “harde vloeren” kunt plaatsen. Deze vloeren hebben als gemeenschappelijke eigenschap dat ze eenvoudig zijn te reinigen en vaak geschikt zijn voor zwaar en intensief gebruik. PVC en linoleum worden ook vaak projectmatig gebruikt omdat deze waterdicht zijn en om die reden machinaal te reinigen zijn. Kom naar onze showroom of kijk op het desbetreffende product voor meer informatie.

Zachte vloeren

Tapijt, tapijttegels en carpetten zijn allen opgebouwd uit textiele lussen of polen. Een goed tapijt geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om dagelijks gebruik aan te kunnen. Sommige tapijten zijn meer geschikt voor zwaar en intensief gebruik dan andere. Er zijn eindeloze mogelijkheden in tapijttegels en kamertapijt voor zowel kantoren als thuis situaties. Ook is het proces voor bedrukte tapijten naar eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden en is lang niet zo kostbaar als men zou denken. Kom naar onze showroom of kijk op het desbetreffende product voor meer informatie.