• Vakmanschap
  • Beste prijs
  • Beste kwaliteit
  • 5 jaar garantie
076-3001333
Vloerstart is CBW Erkend

Zachte vloeren

Zachte vloeren

Tapijt, tapijttegels en carpetten zijn allen opgebouwd uit textiele lussen of polen. Een goed tapijt geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om dagelijks gebruik aan te kunnen. Sommige tapijten zijn meer geschikt voor zwaar en intensief gebruik dan andere. Er zijn eindeloze mogelijkheden in tapijttegels en kamertapijt voor zowel kantoren als thuis situaties. Ook is het proces voor bedrukte tapijten naar eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden en is lang niet zo kostbaar als men zou denken. Kom naar onze showroom of kijk op het desbetreffende product voor meer informatie.

 

Tapijt

Tapijt is er in alle soorten en maten. Van eenvoudig tapijt tot design tapijt of tapijt wat naar eigen ontwerp word bedrukt. De kwaliteit wordt grotendeels bepaald door het type garen wat is gebruikt en de hoeveelheid garen per/m2 welke wordt gebruikt.

 

Tapijttegels

Tapijttegels zijn er in bijna alle kwaliteiten. De technieken voor tapijttegels zijn zodanig ontwikkeld dat buiten de normale effen of gemêleerde tapijttegels er ook allerlei specials in te krijgen zijn. Bijvoorbeeld met hoog-laagstructuur of houtpatronen of langwerpige afmetingen.

 

Karpetten/vloerkleden

Wil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou. Buiten de standaard maten is het natuurlijk ook altijd mogelijk om karpet op maat te maken met een randafwerking naar keuze.