• Vakmanschap
  • Beste prijs
  • Beste kwaliteit
  • 5 jaar garantie
076-3001333
Vloerstart is CBW Erkend

Over Vloerstart

"De juiste keuze begint met een goede start"

 

Showroom Vloerstart Etten-Leur, Woninginrichting en projectinrichting. Mon Plaisir 89 4878 AM, Peter LeesmansOngeveer zes jaar geleden is Vloerstart ontstaan bij een overname van een  vloer- en vloerverwarmingsbedrijf in Oosterhout. Door de ruim 40 jaar ervaring die Peter Leesmans heeft in vloerafwerking, was dit voor hem een nieuwe uitdaging die hij met zijn volle passie en enthousiasme is aangegaan. Door dit enthousiasme zijn er steeds meer producten bijgekomen en is het assortiment van Vloerstart steeds groter geworden. Waar het begon met alleen vloeren, levert Vloerstart nu de gehele woninginrichting. 

De passie van Peter komt bij Vloerstart nog altijd terug in elk project. Er zijn ondertussen zes gepassioneerde mensen in dienst bij Vloerstart. Ook zij zijn erg enthousiast over de producten die Vloerstart levert. Zo zorgen wij er samen voor dat elke keer als u thuis komt, u weer kan genieten van ons gepassioneerde werk. 

Door de samenwerking met verschillende leveranciers kunnen wij kwaliteit garanderen en dat tegen de juiste prijs. Wij helpen u van het begin tot het eind. In onze showroom laten we ons uitgebreide assortiment aan u zien. Met onze eigen huisstylisten proberen wij u zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van uw nieuwe inrichting. ''De juiste keuze begint bij een goede start!'' De start begint bij ons, de keuzes zijn altijd goed. 

 

''Tevreden klanten, daar doen we het voor''

 

Brink en campman 2Door onze goede service hebben en houden wij tevreden klanten, dus krijgt elke klant de beste vloer voor de beste prijs én met de beste service. Ons assortiment bestaat uit verschillende prijsklassen waardoor geen enkel persoon zich tegengehouden hoeft te voelen en iedereen kan genieten van een prachtige wooninrichting. Doordat onze producten vaak op maat gemaakt worden, hebben wij een inkoper met jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen we vloeren snel leveren en komen wij onze afspraken na. Het werken uitsluitend met A-merken heeft veel voordelen, zo gaan onze producten jarenlang mee. Op die manier is onze klant tevreden en daar halen wij voldoening uit! Wij noemen ons graag de specialist van ons vakgebied. 

Tevreden klanten houden we doordat wij hen alle zorgen uit handen nemen en in overleg tot een prachtig eindproduct komen. dit proces begint al bij de verkenningsfase, waarin u wordt ondersteund door een echte vakman die alle benodigde kennis in huis heeft. Ons doel is om van elke klant die bij ons binnen loopt een project te maken. 

Wij leveren onze producten niet alleen bij mensen thuis, maar ook aan kantoren, winkels en bedrijfspanden. Dit doen we niet alleen in eigen land, ook internationaal bieden wij onze producten aan. Zo bouwen wij aan een grote tevreden klantenkring. Daar doen we het ten slotte voor.